PREMIJERA! SolidCAM softver u Titans of CNC radionici
Kako izgleda Swiss-Type programiranje u SolidCAM softveru i mašinska obrada rezervnih delova za automobile

Titans of CNC osvojili su društvene mreže poslednjih meseci svojim zanimljivim prikazima CNC mašina, alata, prateće opreme i povezanih tehnologija koje se koriste u radionicama, alatnicama i serijskoj proizvodnji.

Od 2024. godine stupili su u partnerstvo sa SolidCAM softverom tražeći odgovarajuće rešenje za napredne mašine koje odgovaraju na glavne zahteve mašinske danas - brzina, efikasnost i jednostavnost korišćenja.

U prvom videu posvećenom SolidCAM softveru predstavljaju proizvodnju rezervnog dela za automobile na Tornos Swiss GT 32 CNC mašini.

Integracija sa SolidWorks 3D CAD softverom

 Jer uvek je potrebno napraviti neku izmenu, prilagoditi deo, dodati rupu, oboriti ivicu ili prosto isproveravati 3D model direktno u 3D CAD softveru..

Jednostavnost programiranja

 SolidCAM isporučuje kompletan kod za bilo koju CNC mašinu ma koliko složena bila, ma koliko operacija da je potrebno izvršiti u jednom ciklusu obrade - nema kopiranja i umetanja dodatnih delova koda - ceo kod dobićete odmah!

Mašina je bezbedna uvek

Jednostavne 2D i 3D simulacije za obradu struganjem i glodanjem pomažu i ne toliko iskusnim CAM programerima i CNC operaterima da razumeju kako će izgledati ceo proces obrade konkretnog dela u konkretnoj mašini, bez mogućnosti greške i kolizija. 

 
 

VIDEO - Swiss-Type CNC obrada na Tornos mašini programirana u SolidCAM softveru 

Saznajte sve o Swiss-Type mašinama i softveru koji će iz njih izvući ono najbolje!


SWISS TYPE mašine >

SolidCAM Swiss Type programiranje >

SolidCAM obnove održavanja od 2024. godine
Promene u SolidCAM tehničkom održavanju licenci koje važe od 1. januara 2024. godine