Upravljanje, komunikacija, organizacija i timski rad

izaberi jedanu od dve ponuđene platforme

3DEXPERIENCE Poslovna Platforma

sledeći korak u vašem poslovanju

Jedina poslovna platforma u kojoj možete organizovati kompletno poslovanje vaše firme sa rešenjima za svaki proces i svako radno mesto u vašoj organizaciji. Jedinstveno za ovu platformu je simbioza aplikacija za upravljanje, planiranje, proizvodnju i CAD aplikacija za 2D i 3D projektovanje.

Bez obzira koji CAD softver koristite i da li vaše poslovanje zahteva da vi koristite 2D ili 3D CAD softvere 3DEXPERIENCE  je poslovna platforma u kojoj organizujete i vodite vaš biznis, a dokumenti i informacije kojima baratate mogu da dođu iz bilo kog izvora ili softvera.

3DEXPERIENCE Platforma >>

Solidworks Rešenja

Poznato, provereno i priznato rešenje

SOLIDWORKS platforma predstavlja paletu softverskih rešenja za mašinsko i elektro projektovanje, razvoj elektronike i upravljanje kompletnim procesom razvoja sa alatima koji pomažu proizvodnji, kontroli kvaliteta, nabavci, prodaji, marketingu i finansijama u vašoj firmi.

SOLIDWORKS ima specifična rešenja za vašu industriju i alate za organizaciju celog posla, timski rad, upravljanje projektima, dokumentacijom, izmenama i procesima. Ako je SOLIDWORKS vaš jedini alat za razvoj, razmotrite neku od postojećih opcija.

SOLIDWORKS Manage >>

SOLIDWORKS PDM >>