Solfins usluge

Imamo vrhunske proizvode ali naši klijenti rade sa nama zbog kvaliteta naših usluga i stručnog tima koji drži svoja obećanja


Kontakt >

Mašinsko projektovanje i razvoj proizvoda

Imate problem sa radnom snagom, uske rokove, nedostatak ekspertize u određenim oblastima. Nama plaćate samo efektivno vreme provedeno na razvoju vaših proizvoda. Godišnji odmori, bolovanja izostanci sa posla nisu više vaš problem!

Inženjering usluge >

Simulacije i proračuni | FEA | CFD

Ako želite da budete sigurni da će vaš mehanizam da radi, vaši delovi da izdrže radna opterećenja ili sa druge strane želite da optimizujete troškove, olakšate konstrukcije i poboljšate performanse, mi možemo da pomognemo.

Simulacije i proračuni >

Uslužna 3D štampa

Ako vam je kvalitet, podrška i pomoć u rešavanju problema prioritet, javite nam se. Mi posedujemo 3D štampače koji su najprecizniji na Balkanu i 3D štampače koji štampaju sve vrste plastike i kompozitne materijale koji su lakši i čvršći od aluminijuma...

Usluge 3D štampe >

Uslužno 3D skeniranje

Ako imate predmet složene geometrije i treba vam njegov 3D model zbog redizajna, popravke, izrade rezervnih delova ili digitalizacije muzejskih ili arhitektonskih eksponata, mi vam možemo pomoći jer posedujemo nekoliko tehnologija 3D skeniranja...

Usluga 3D skeniranja >

Prototipska proizvodnja

Nije vam dovoljna 3D štampa, imate proizvod i treba vam integracija elektronike, kupovnih delova i delova koje treba da proizvedemo. Mi ćemo brinuti oko uklapanja i tolerancija i isporučićemo vam gotov prototip ili u saradnju sa vama određene podsisteme za koje nemate tehnologiju.

Izrada prototipova >

Razvoj proizvoda >

Reverzni inženjering

Imate fizički deo, STL model ili oblak tačaka i treba vam editabilan 3D CAD kako biste nastavili da modifikujete geometriju, pravite alate, proizvodite slomljene ili rezervne delove.. Mi vam isporučujemo parametarski 3D model u željenom 3D CAD formatu.

Reverzni inženjering >

Konsalting

Snimanje vašeg sistema rada, savetovanje u cilju podizanja vaše produktivnosti i profitabilnosti, prilagođavanje softvera vašim potrebama, automatizacija ponavljajućih poslova.

Konsalting usluge >

Implementacija softvera

Kupovinom softvera samo rešavate pitanje legalnosti njegovog korišćenja. Samo uz pravilnu implementaciju, obuku i proaktivnu podršku možete očekivati povratak investicije i unapređenje postojećeg sistema rada.

Usluge implementacije >

3D Akademija

Kursevi, obuke i specijalističke studije za pripremu kadrova za poslove budućnosti. Usled sve prisutnog trenda digitalizacije, kompanija Solfins izvodi specijalističke obuke i kurseve koje pripremaju studente i radnike za poslove budućnosti iz oblasti mašinstva i elektrotehnike

Solfins 3D Akademija >

Tehnička podrška

Naši klijenti su na prvom mestu, a onda idemo mi. Većina klijenata radi sa nama jer imaju stabilnog partnera na duži vremenski period, koji će im uvek priteći u pomoć kada je potrebno. Imamo kvalitetan posvećen tim, posvećenu telefonsku liniju i softverske alate koji nas čine najboljima u industriji. Svako softver je najbolji ako ga mi implementiramo i ako Vas podržavamo.

Tehnička podrška >

Izrada postprocesora za CNC mašine

Imate skupe CNC mašine, koristite ručno programiranje ili CAM softver za koji nemate postprocesor. zovite nas i mi ćemo eliminisati ručno pisanje i editovanje G-koda. Pritiskom na dugme G-kod će biti spreman za vašu 5-osnu glodalicu, multi-task ili Swiss type kombinovanu mašinu. Svi rešavaju troosno glodanje i struganje, a mi sve ostalo!

Postprocesori za CNC >

Razvoj i integracija softvera

Imate različita softverska rešenja koja ne kumuniciraju međusobno, imate ponavljajuće poslove koji vam oduzimaju mnogo vremena. Mi možemo da povežemo vašu konstrukciju sa tehnologijom, nabvkom, proizvodnjom, servisom i magacinom. Postavite nam izazov!

Softverske integracije >

Podrška i servis uređaja

3D štampači, 3D skeneri, naš hardver i periferije

Servis 3D štampača >

Havarijska hitna tehnička podrška

Solfins klijenti na godišnjem održavanju imaju apsolutno prvenstvo u odnosu na druge zahteve!

Naši ljudi

Inženjeri i tehničari sa iskustvom sa naših projekata i stotina softverskih implementacija, sertifikovani od strane dobavljača softvera i proizvođača mašina, stoje vam na usluzi da ispune vaše zahteve.

Newsletter

Tražite da vam stiže Solfins Newsletter u formi ispod

Zainteresovani za Solfins usluge?

Pošaljite upit i ubrzo ćemo vas kontaktirati