Solfins implementacije softvera

 Zašto smo vam potrebni?

Probleme rešavaju ljudi, a ne softver. Softver je samo alat koji se može primeniti na mnogo načina, a samo jedan način je pravi za vašu firmu. Na osnovu industrijskog iskustva i brojnih implementacija Solfins tim vas u prvom redu može posavetovati vezano za izbor softverskih alata, nakon čega smo odgovorni za ispravnu implementaciju softvera, obuku vaših ljudi i kasniju tehničku podršku.

Implementacija podrazumeva sagledavanje vaših potreba i prilagođavanje softvera vašoj primeni i industrijskoj grani. Tako definisano rešenje vam omogućava da značajno povećate vašu produktivnost!

Ako imate problem i želite da automatizujete pojedine segmente vaših aktivnosti, javite nam se i mi ćemo izvršiti prilagođavanje funkcija softvera specifičnostima rada u vašoj kompaniji.

100+
implementacija u procesima razvoja i proizvodnje

Od sredine 2000-ih uradili smo veće i manje implementacije koje su i danas akutelne u vodećim kompanijama i ključna su komponenta daljeg rasta naših klijenata.

5+
iskusnih i stručnih konsultanata za najbolja rešenja

Uradićemo mapiranje i analizu postojećih procesa, saslušati vaše ideje u kom smeru želite da idete i predložićemo put i korake koji će vas dovesti do cilja.

30+
stručnjaka u različitim oblastima vama na usluzi 24/7

Mi znamo da je implementacija tek početak i da bez obuke, podrške i praćenja rada korisnika svaka inicijativa vremenom zamre i investicija propadne. Zato su naše implementacije drugačije!

Želite da unapredite svoj sistem rada?

Zakažite sastanak ili prezentaciju naših proizvoda i usluga!

Separate email addresses with a comma.