3D skeniranje sa primerima reverznog inženjeringa

Registrations are closed

Besplatno za sve zainteresovane

 
 

Agenda

U trenutku kada se u jednom delu industrije obilato koriste 3D softveri i 5-osne mašine, i kada geometrije i standardnih partova, a kamoli sklopova, postaju sve složenije jer niko više ne podrazumeva tokom razvoja da će deo morati da se pravi na jednostavnim mašinama, pojavljuju se brojni problemi na drugom kraju - kada treba napraviti pojedinačne rezervne delove i nadomestiti oštećen deo.

Tada nije dovoljno deo premeriti šublerom u dva prečnika i tri dužine, već je neophodno imati u 3D kompletnu geometriju dela koju često i nije moguće nacrtati ili precizno predstaviti u 2D crtežima. 

Tu na scenu stupa 3D skeniranje i reverzni inženjering pretvaranja oblaka tačaka u 3D CAD geometriju sa pridodatim informacijama o tolerancijama, koja nam dalje daje slobodu da dalje izmenimo deo, ili da dobijemo odgovarajući 3D model za CNC mašinu. 

Pored ove "školske" primene 3D skeniranja, postoji još bezbroj primera kada nam je ovaj proces potreban - od zaštite spomenika do snimanja enterijera, od snimanja objekata do nameštaja..

3D skeneri u Solfinsu >

Napomena: Ova obuka je deo velikog Solfins serijala online događaja koje smo pripremili za svoje klijente i sve zainteresovane - Pogledaj sve seminare o 3D tehnologijama >

Date & Time
петак
08. октобар 2021.
12:00 13:00 Europe/Belgrade
Lokacija

Solfins doo

Lazarevačka 1/1
Beograd (Savski Venac)
Serbia
+381 11 369 2495
solfins@solfins.com
Get the direction
Organizator

Solfins doo

+381 11 369 2495
solfins@solfins.com
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.