Preduzeće Largo, Užice
Proizvodnja polu-pneumatika za poljoprivredne mašine
Odoo image and text block

Largo Užice

Largo ponuda obuhvata:

  • polupneumatici - proizvodni program čini preko 40 različitih profila guma različitih dimenzija (do 700mm u prečniku), u serijama i od 100.000 točkova po modelu, ali taj broj neprestalno raste usled neprekidnog razvoja novih modela. Sirovine razvijaju u saradnji vodećim nemačkim institutom, a proizvode ih u sopstvenoj mešaoni sa preko 2.000 već razvijenih receptura za razne aplikacije.

  • felne - zavisnosti od uslova eksploatacije u ponudi su i felne od metala ili plastičnih masa, sa krakovima ili zatvrene. 

  • razvoj prema upitu - Largo konstruktori razviće model točkova prema vašem zahtevu, sa svim pratećim alatima za proizvodnju.

Primena Solfins rešenja u Preduzeću Largo iz užica

Odoo - Sample 1 for three columns

SolidWorks softver za dizajn, projektovanje i konstrukciju alata

Largo koristi SolidWorks softver za sve faze razvoja novih proizvoda:

  • projektovanje novih točkova - felni i polupneumatika

  • izrada tehničke dokumentacije

  • konstrukcija alata za brizganje

Odoo - Sample 2 for three columns

SolidCAM softver za izradu alata

Zaokruživanje proizvodnog procesa podrazumeva i sopstvenu izradu alata za brizganje, te je Largo investirao i u sopstvenu alatnicu.

S obzirom da je konstrukciju alata veoma jednostavno izraditi u SolidWorks softveru, logičan dodatak procesu bila je i implementacija SolidCAM modula za programiranje CNC mašina. 

Odoo - Sample 3 for three columns

Prezentacija proizvodnog programa

Pored osnovnih prednosti kobinacije SolidWorks i SolidCAM softvera za razvoj i proizvodnju, Largo je u SolidWorks softveru dobio i softverski alat za prezentacije proizvoda - izradu rendera svojih proizvoda za sajt, društvene mreže i drugi marketing i prodajni materijal.

Tehnoguma, Skoplje
Proizvodnja od gume i poliuretana, mašinska obrada i izrada alata