Gomma Line, Kragujevac
Alatnica i proizvodnja proizvoda od gume

Vlasnik firme, želeo je da ima stabilnog partnera koji će obučavati i podizati nivo znanja celokupnom inženjerskom kadru kroz kvalitetnu obuku i tehničku podršku. Kao glavni razlog saradnje sa Solfinsom, menadžment Gomme ističe, su i preporuke priljateljskih firmi koje su klijenti kompanije Solfins.

Odoo CMS - a big picture

Izazovi

Omogućiti konstrukciju alata za injekciono livenje plastike i gume. Brz odziv na zahteve tržišta i redukcija rokova izrade alata. Uvođenje reda u sistemu izrade i distribucije tehničke dokumentacije.

SolidWorks 3D CAD + PDM

SolidWorks 3D CAD softver i SolidWorks PDM rešenje za upravljanje dokumentacijom  su omogućili  timski rad sektorima konstrukcije, tehnologije i proizvodnje i nabavke.

Odoo image and text block

SolidCAM iMachining tehnologija

Osnovna ideja je da se konstruisani delovi i dokumentacija preuzimaju i koriste sa centralizovane lokacije i da se na bazi njih vrši ekstrakcija elektroda i pisanje tehnologije i programa za upravljanje CNC mašinama, kroz SolidCAM softver i nenadmašnu iMachining tehnologiju koja štedi vreme programiranja i skraćuje ciklusna vremena u značajnoj meri.

Tigar Tyres, Pirot
Proizvodnja pneumatika i proizvoda od gume