Andrić Company, Ruma
opremanje poslovnih prostora reklamnim obeležjima – svetlećim reklamama

Upoznajte jedan od najboljih primera implementacije savremenih softverskih rešenja u industriji izrade svetlećih reklama i brendiranja objekata - Andrić Company iz Rume. Andrić Company je specijalizovana firma za opremanje objekata svim vrstama reklamnih obeležja i elementima vizuelne komunikacije. Broji preko 30 zaposlenih u proizvodnji reklamnih elemenata na čijem čelu je odeljenje tehničke pripreme. Upravo u ovom odeljenju implementirano softversko rešenje je SolidWorks.

Odoo image and text block

Šta je doneo izbog SolidWorks softvera?

Odeljenje tehničke pripreme koristi implementirani softver Solidworks kao alatku za razradu i usvajanje postojećih i novih proizvoda, pripremu tehničke dokumentacije, planiranje i realizaciju proizvodnje. Takođe, softver se koristi i za dobijanje potrebnih razvijenih mera, lakše kreiranje sastavnica i bržu realizaciju proizvodnje.

Softver je vrlo jednostavan za korišćenje. Prednosti koje donosi su višestruke, od kojih u Andrić kompaniji izdvajaju pojedine vrlo važne za granu industrije kojom se bave:

  • Implementacijom softvera smo izbacili izradu prototipa pre početka proizvodnje, jer softver pruža mogućnost realnog prikaza delova i sklopova koji prelaze put od ideje na papiru, razrade i usvajanja tehnološkog postupka izrade, do početka realizacije proizvodnje.

  • Veoma jednostavno dobijanje ravijene mere delova, koje skraćuje vreme crtanja i pripreme u alternativnim programima za crtanje u ravni.

  • Brza i jednostavna izmena dimenzija i izgleda delova, i njihovih pozicija u sklopu, čime se izmene automatski prenose na tehničku dokumentaciju, što pruža mogućnost fleksibilne I brže proizvodnje.

  • Brza i efikasna izrada radioničkih crteža I ostale tehničke dokumentacije...

Primeri Andrić kompanije

Od SolidWorks softvera do lokacije postavljanja proizvoda

Odoo CMS - a big picture

Brendiranje objekata

portali, ramovi, isticanje izloga

Slobodnostojeće konstrukcije

totemi, piloni, reklamni stubovi, baneri

Specijalni dizajn

Klijentove želje nisu glavobolja sa pravim softverom

Izlaganje proizvoda

Police, rafovi, pultovi, isticanje proizvoda

Urbani mobilijar

dizajn > PREZENTACIJA > projektovanje > proizvodnja > montaža

Odoo CMS - a big picture

Jedna softverska platforma za poslove bilo kog obima

SolidWorks platforma omogućava da se brzo generiše ideja, tehnička specifikacija, obračun materijala, proizvodna dokumentacija. U praksi to znači brže davanje preciznih ponuda, jednostavniju komunikaciju sa klijentom i isporuku kvalitetnog proizvoda.

Želite da rešite sve izazove u vašem poslovanju?

Implementiraćemo rešenje, obučiti ljude, pružiti tehničku podršku..

Intel Projekt, Beočin
Podrška građevinskoj industriji