Projektovanje savremenih fasadnih sistema
Kompletno rešenje na 3DEXPERIENCE platformi
Simbioza rešenja za komunikaciju, deljenje informacija, skladištenje znanja, CAD aplikacija za 2D i 3D projektovanje, praćenje izmena, planiranje projekata, timski rad, proizvodnju, simulacije = 3DEXPERIENCE Platforma
Odoo CMS - a big picture
Odoo CMS - a big picture

Sve na jednom mestu

3DEXPERIENCE Platforma vam omgućava da sve imate sinhrinizovano na jednom mestu i u svakom trenutku brzo i efikasno dođete do svojih podataka. 

Možete organizovati svoje radno okruženje po vašim potrebama i time ostvarite veću efikasnost i produktivnost u samom radu.

Odoo CMS - a big picture

Integracija podataka

Bilo da radite u Catia, Autoesk Inventor-u, Siemens NX-u ili bilo kom drugom softveru, 3DEXPEREINCE platforma vam omogućava integraciju podataka, ujedno pregled i uvid u sve vaše 3d modele, sklopove, tehničku dokumentaciju itd.

Odoo CMS - a big picture

Jedno okruženje za sve poslovne potrebe

Šta god da radite u 3DEXERIENCE platformi, uvek ste u istom okruženju, jednostavnim i lakim za upotrebu. 

Odoo CMS - a big picture

3DEXPERIENCE Platforma

Uz jednostavno korišćenje interfejsa 3DEXPERIENCE Platforme, možete na brz i efikasan način pretržiti vašu bazu i dobiti odgovore na mnoga pitanja, korišćenjem opcije 6Wtags i još mnogo toga.

Odoo CMS - a big picture

Od ideje do rešenja

Konceptualno rešenje kroz 3DEXPERIENCE platfomu. 

Odoo CMS - a big picture

Od ideje do rešenja

Konceptualno rešenje kroz 3DEXPERIENCE platfomu. 

Odoo CMS - a big picture

Sveobuhvatno rešenje u jednom jedinstvenom interfejsu 3DEXPERIENCE-a

Sve je uvezano i sinhronizovano u realnom vremenu, tako da od zahteva, preko funkcionalnosti, logike, inženjerske i proizvodne sastavice,  pa sve do potrebnih procesa i resursa, možete sagledati na jednom mestu.

Catia na 3DEXPEREINCE Platformi - Building Design for Fabrication

 
 

Catia na 3DEXPERIENCE Platformi – Building Design Engineer

 
 

Catia na 3DEXPERIENCE Platformi – Building Design

 
 

Zahner na 3DEXPERIENCE Platformi

 
 

MG MCgrath na 3DEXPERIENCE Platformi

 
 

CO Architect - Catia na 3DEXPERIENCE Platformi

 
 

Template Based Fabrication for Complex Building Designs by MG McGrath

 
 

 

još malo detalja...

 
 

Lako do fasade bilo koje geometrije

CATIA softver bio je jedino rešenje za projektovanje Gugenhajm muzeja u Bilbaou pre tri decenije. Danas je to još moćniji, još jednostavniji i još brži softver za projektovanje fasada bilo koje geometrije, kako u smislu sveukupne površine, tako i u smislu pojedinačnih elemenata koji čine raster i teksturu fasade.

 
 

Projektovanje fasada jednoobraznim elementima na objektu nepravilne geometrije

Bez obzira na oblik objekta i geometriju površina na kojima projektujete fasadu, CATIA vam omogućava da potpuno kontrolišete kompletnu strukturu brzo i lako dok radite direktno na 3D modelu u realnom vremenu.

 
 

Optimizacija fasade - fina podešavanja panela

Obezbedite da svaki panel na vašoj fasadi ima ravnomerno raspoređeno opterećenje u tačkama vešanja ali samim tim i pravilan odraz svetla kao na renderu.

 
 

Animacija montaže fasade

Direktno u CATIA aplikacijama brzo kreirajte animaciju koja će smanjiti rizike u procesu montaže, upoznati sve učesnike sa procesom, definisati korake u montaži, i olakšati procene za planiranje i organizaciju rada na samom gradilištu.

 
 

Projektovanje fasada sa kamenim pločama na potkonstrukciji

Brz prikaz procesa projektovanja konstrukcije, potkonstrukcije, sistema kačenja i varijabilne geometrije kamenih ploča za montiranje na fasadi.

 
 

Korišćenje xGenerative Design alata za automatizaciju dizajna kompleksnih fasadnih struktura

Ne gubite vreme na projektovanje ideja do tačke kada mogu biti predstavljene investitorima i projektantima samo da bi ovi rekli da bi nešto sasvim drugačije. Koristite alate za automatizaciju i ovog procesa koji su dostupni u CATIA alatima na 3DEXPERIENCE platformi, i u istom vremenskom okviru definišite 10, 20, 50.. različitih konceptualnih rešenja, varijanti i podvarijanti.

Odoo image and text block

Solfins 3D Kompanija

Prava vrednost softverskog rešenja ne leži u njegovim mogućnostima već u procesima koje usvojite, pravilnom korišćenju, integraciji u celokupan biznis i lokalnom timu koji vam u svemu tome može pomoći.

Solfins obezbeđuje za sva rešenja:

Ko koristi CATIA 3DEXPERIENCE rešenja u projektovanju?

Pogledajte olimpijske stadione i druge objekte koji su mogli biti kompletno rešeni samo uz pomoć Dassault Systemes softverskih rešenja..

Prvi pristup platformi
Korak po korak uputstvo