Catia Composer
Tehnička uputstva, katalozi, instrukcije za montažu, rezervni delovi
Odoo image and text block

Composer za unapređeno korisničko iskustvo

Catia Composer je usko specijalizovan softver za kreiranje uputstava za servisiranje i montažu, interaktivnog marketinškog materijala, pa čak i kataloga rezervnih delova koji se može integrisati na websajt i internet prodavnicu.


Jednostavnost i intuitivnost Catia Composera, omogućavaju i ne-tehničkim korisnicima da kreiraju interaktivni sadržaj korišćenjem postojeće 3D CAD dokumentacije.

Radi sa svim poznatim 3D CAD formatima uključujući i neutralne formate kao STEP i IGS.

podržani S1000D i ATA 2200 standardi za 2D izlazne formate kao i 100% Bezier curves radi lakšeg editovanja u Adobe Illustrator

Šta sve može Composer u 3min.

 
 

Catia Composer

Composer korišćenjem ilustracija najvišeg kvaliteta kreiranih od postojećih CAD fajlova omogućava prikazivanje procesa montaže, demontaže i servisa proizvoda. U sam softver ugrađeni su interaktivni 2D i 3D elementi koji kroz jedan klik postaju nezamenljiv deo svakog tehničkog uputstva.


Sa kvalitetnim 3D prikazima i ilustracijama redukuju se ili čak eliminišu tekstualna uputstava koja su nejasna, dvosmislena i zahtevaju često ažuriranje i prevođenje za strana tržišta. Ovim se povećava zadovoljstvo krajnjih korisnika i smanjuje broj servisnih poziva.

Kontaktiraj nas >

Uputstvo za montažu proizvoda

Katalog rezervnih delova integrisan na websajt

Direktno podržani CAD formati

Odoo CMS - a big picture

Direktno podržani Catia, SolidWorks, 3DXML, Pro/E, STEP... 

Visoka rezolucija izlaznih formata

Odoo CMS - a big picture

Fotorealističan prikaz podržan ukoliko je potrebno kao i raster i vektor slika različitih tipova - smart outline, sharp edges, construction....

Odoo CMS - a big picture
Odoo image and text block

Generisanje licence za CATIA Composer

Idite u "command prompt" i ukucajte “ipconfig –all” i pronađite MAC adresu koja piše u redu "physical address" za mrežnu kartu odn “Ethernet adapter Local Area Connection”.

Electrical 3D Systems Designer (ELG)
Rutiranje kablova, žica, wire harness, dokumentacija