CATIA 3DEXPERIENCE Cloud za industrijski dizajn i razvoj proizvoda
studija slučaja

Kompanija Inno Design posvećena je pružanju usluga u oblasti industrijskog dizajna za kompanije kao što su Samsung, LG, Hyundai, Mattel, itd. U svom radu implementirali su CATIA softver na oblaku kako bi komunikaciju na projektima i prezentacije i saradnju sa klijentima učinili efikasnijim...

Odoo - Sample 1 for three columns


U svom radu implementirali su CATIA 3DExperience na oblaku, ne samo zbog moćnih 3D CAD alata i kreiranja fotorealističnih prezentacija proizvoda, već i zbog fleksibilnosti platforme za saradnju na projektima i bolju komunikaciju, interno, i sa klijentima.

Odoo - Sample 2 for three columns


- Zahvaljujući CATIA softveru na oblaku možemo da predstavimo klijentima virtuelni dizajn, da imaju sve detalje o proizvodu i pre nego što se odluče za njegovu realizaciju - kaže YoungSe Kim, izvršni direktor.

Odoo - Sample 3 for three columns


- Rad na oblaku omogućava nam da generišemo veći broj ideja, od većeg broja ljudi, da razmenimo te ideje, da sarađujemo u njihovom odabiru i realizaciji, da radimo zajedno. To je glavna stvar u dizajnu - da radite zajedno.

VIDEO: CATIA 3DExperience Cloud za razvoj proizvoda

CATIA pruža jedinstvenu mogućnost da modelirate bilo koji tip proizvoda i objekata, ali i da to činite u kontekstu realnog okruženja...
 
 
CATIA 3DEXPERIENCE Cloud u industrijskom dizajnu i enterijeru jahti
studija slučaja