CATIA 3DEXPERIENCE Cloud u industrijskom dizajnu i enterijeru jahti
studija slučaja

Jens Paulus Design je projektni biro koji ima dva glavna sektora rada: industrijski dizajn upotrebnih predmeta i dizajn enterijera za jahte. Iako mala firma, CATIA 3DExperience na oblaku omogućava im da postignu efikasnost velike kompanije sa specijalizovanim sektorima...

Odoo - Sample 1 for three columns


- Preko 10 godina radio sam u različitim biroima na razvoju proizvoda i dizajnu enterijera za luksuzne brodove. Dassault Systemes je bio važan partner za razvoj mog privatnog biznisa - kaže Jens Paulus, vlasnik i osnivač kompanije.

Odoo - Sample 2 for three columns


- Sa 3DExperience platformom na oblaku u stalnoj ste razmeni informacija sa drugim učesnicima, pristupate informacija sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Oblak je veoma stabilan, i osećam se veoma opušteno kada ga koristim jer ima zaštitu koju sam ne bih mogao da imam na svom serveru.

Odoo - Sample 3 for three columns


On ističe i dizajn interfejsa i ikonica sa kojima "brzo razumete o čemu se radi i ne treba vam mnogo vremena da se prilagodite". Koristi i CATIA Natural Sketch pomoću kog direktno skicira 3D modele pomoću olovke i ekrana na dodir. Za razliku od standardne 2D skice, ovo mu omogućava da odmah ima informacije o zapreminama i količinama materijala.

VIDEO: CATIA 3DExperience Cloud za industrijski dizajn i projektovanje enterijera luksuznih jahti


- Moja firma je mala i želim da se fokusiram na dizajn umesto na održavanje sistema. 3DExperience CATIA na oblaku omogućava mi da radim kao sam "velika kompanija" - zaključuje Paulus.

Pogledajte ceo intervju: 

 
 
CATIA 3DEXPERIENCE Cloud za "male" projekte
studija slučaja