CATIA 3DEXPERIENCE Cloud u arhitektonskom birou
studija slučaja

LMN Architects je projektni biro iz Sijetla, SAD, sa preko 120 zaposlenih. Budući da rade velike atraktivne arhitektonske i izvođačke projekte, bilo im je potrebno rešenje koje će rešiti i dizajnerske probleme, ali i komunikaciju, kako internu, tako i onu sa klijentima i podizvođačima, odnosno sa proizvođačima specifičnih arhitektonskih elemenata.

Odoo CMS - a big picture
Odoo - Sample 1 for three columns


Odlučili su se za Dassault Systemes rešenja:

  • 3DExperience platforma na oblaku - jedan izvor informacija za internu i eksternu komunikaciju, dokumentaciju, proizvodne informacije...

  • CATIA V6 Cloud - moćno CAD rešenje za dizajn, generisanje informacija za proizvodnju i izvođenje, obračun troškova, itd.

Odoo - Sample 2 for three columns


- Implementirali smo Catia V6 na 3DExperience platformi veoma brzo - u roku od jednog dana! - kaže Tim Logan, menadžer dizajn tehnologija u projektnom birou LMN Architects, i otkriva još neke nedoumice i prednosti novog softverskog rešenja..

Odoo - Sample 3 for three columns


- Pomoću CATIA softvera na oblaku bliže sarađujemo sa proizvođačima, zajednički radimo na istim modelima, ne moramo da prenosimo fajlove sa jedne platforme na drugu - svi imamo jedan izvor informacija.

VIDEO: LMN Architects i 3DEXPERIENCE platforma

Tim Logan posebno ističe 3DExperience Dashboard kao veliku prednost platforme:

- Kada smo počeli da kreiramo Dashboard na 3DExperience platformi shvatili smo da je veoma koristno što tu imamo informacije iz različitih izvora, kako za projekte na kojima radimo, tako i o ljudima sa kojima radimo - sve nam je na jednoj lokaciji!

Pogledajte ceo intervju:

 
 
3DEXPERIENCE OSNOVE
3DEXPERIENCE GETTING STARTED