SOLIDWORKS Visualize

 Foto-realistične slike i animacije uz minimalno vreme pripreme 3D modela

Pogledajte primere rendera u galeriji slika >>

Render za sve 3D modele

SOLIDWORKS Visualize na najlakši i najbrži mogući način kreiranja foto-realističnih slika, animacija, pa čak i VR sadržaja za sve tipove 3D modela. Prilagođen je i netehničkim korisnicima, koji korišćenjem naprednih opcija u jednostavnom korisničkom interfejsu vrlo brzo mogu kreirati kvalitetan sadržaj.

SOLIDWORKS Visualize je usko povezan sa SOLIDWORKS-om što ga ujedno čini idealnim rendering softverom za SOLIDWORKS 3D modele.

 
 

Oživite svoje proizvode!

Ako projektujete u 3D CAD softveru možete odmah dobiti rendere - bez potrebe za angažmanom specijalnih profesionalaca.

Foto i video renderi koje napravite u SolidWorks Visualize softveru biće više nego dovoljni da privuku pažnju kupaca i da prodate proizvod!

Tražite prezentaciju i ponudu >

Osnovne funkcionalnosti

Odoo CMS - a big picture

 Kreiranje foto-realističnog sadržaja

Foto-realistične slike i animacije kreirane korišćenjem SOLIDWORKS Visualize softvera simuliraju realne prirodne uslove, od materijala i tekstura pa do prikaza svetlosti Sunca u tačnom dobu dana. Animiranje kamera ili kreiranje rotacije modela za 360 stepeni vrši se kroz samo nekoliko klikova.

Vreme potrebno za rendering SOLIDWORKS Visualize sadržaja svedeno je na minimum jer SOLIDWORKS Visualize može iskoristiti performanse grafičke kartice uz ostvarenje istog kvaliteta prikaza. SOLIDWORKS Visualize poseduje i Denoiser tehnologiju koji ubrzava render do čak 10 puta!

 Kreiranje Panoramskog ili Virtual Reality (VR) sadržaja

Korišćenjem SOLIDWORKS Visualize softvera promocija proizvoda se može podignuti na novi nivo kreiranjem sadržaja prilagođenog Virtuelnoj realnosti i VR uređajima. VR sadržaj omogućava korisnicima i kupcima da dožive proizvod, mašinu ili postrojenje kao da im je na dohvat ruke.

 Integracija sa SOLIDWORKS-om

Uska veza sa SOLIDWORKS 3D CAD-om omogućava automatsko osvežavanje 3D modela u SOLIDWORKS Visualize softveru sa najnovijom verzijom i svim izmenama koje su uvedene u osnovnom SOLIDWORKS 3D CAD modelu.

 Nezavisno i jednostavno softversko rešenje

SOLIDWORKS Visualize je nezavisno softversko rešenje koje ne zavisi od CAD softvera. Intuitivan i jednostavan interfejs ga čine idealnim za neinženjerske korisnike koji uz adekvatnu obuku mogu kreirati najkvalitetnije foto-realistične sadržaje za samo nekoliko dana.

 Dostupan korisnicima na SOLIDWORKS  3D CAD održavanju

SOLIDWORKS Visualize Standard je dostupan korisnicima koji se nalaze na redovnom godišnjem održavanju SOLIDWORKS 3D CAD Professional ili Premium softverskog paketa.

SOLIDWORKS Visualize paketi

 Napomena: SolidWorks Visualize Standard dostupan je besplatno u SolidWorks 3D CAD Professional i Premium softverskom paketu.

SOLIDWORKS
Visualize Standard

Osnovni Visualize paket nudi alate za kreiranje bazičnog foto-realističnog sadržaja (slika i animacija), integraciju sa SOLIDWORKS-om...
  • Kreiranje foto-realističnih slika i bazičnih animacija
  • Integracija sa SOLIDWORKS-om
  • Besplatna biblioteka materijala, tekstura i rendering okruženja
  • Podrška za grafičke kartice i Denoiser
  • Podrška za veliki broj CAD formata

SOLIDWORKS
Visualize Professional

Professional Visualize paket nudi sve što i Standard paket, kao i mogućnost kreiranja VR sadržaja, konfiguracija proizvoda...
  • Kreiranje naprednih foto-realističnih animacija i slika uključujući i VR sadržaj
  • Uvoženje animacija kreiranih u SOLIDWORKS-u
  • Podrška za prikaz Sunčeve svetlosti
  • Konfigurabilni filteri za kameru u realnom vremenu
  • Podrška za Network rendering

Tražite jednostavno, povoljno i profesionalno rešenje za rendere koje će vam štedeti resurse i pospešiti prodaju?

Pošaljite upiz za SOLIDWORKS VISUALIZE!

Želite da postane napredni korisnik?

Odoo image and text block

Prijavite se za Visualize obuku odmah!

Sertifikovani Solfins predavači pobrinuće se da stekneš nova industrijski relevantna znanja i veštine u SOLIDOWRKS Visualize softveru. Rezerviši svoje mesto već danas i unapredi svoju karijeru.


Rezervišite svoje mesto >>